Objednávka e-booku

Časové rozlišení

aneb

jak na akruální princip v účetnictví

Studenti Jeníček a Mařenka vás povedou myšlenkovou mapou časového rozlišení.

  • Objednávám
    Objednávám si e-book "Časové rozlišení aneb Jak na akruální princip v účetnictví" v hodnotě 190, -Kč
  • Je mi jasné, že
    tento e-book dopluje do mé e-mailové schránky ve formátu PDF ihned po zaplacení objednávky.
  • Jestliže zjistím,
    že e-book pro mě není vhodný, mohu do 30 dnů od zakoupení požádat o vrácení peněz v plné výši a bez nutnosti zdůvodnění dostanu své peníze zpět.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

A co na to čtenáři e-booku?

"Lituji, že jsem Radku neznala v době, kdy jsem studovala účetnictví. E-book o časovém rozlišení je totiž nejen srozumitelný, plný názorných příkladů a myšlenkových map, ale také vtipný. Kolik trápení nad nesrozumitelnými skripty a mlácení hlavou o zeď jsem si mohla ušetřit... Díky Radce se nejen naučíte, jak s časovým rozlišením v účetnictví pracovat. Navíc totiž pochopíte jeho logiku. A možná si díky tomu účetnictví postupně i zamilujete. Těším se na další e-booky a další zpracovaná témata!"
Lucie Krausováúčetní
"Radka mi předložila svůj e-book na téma časové rozlišení. Po jen jeho letmém pročtení jsem si říkala wow, to je krásně zpracované. Časové rozlišení dělá studentům obvykle hodně problémů, pořád ho nemohou pochopit, různě se do něj zamotají a nevidí cestu jak z toho ven. Pokud tedy časové rozlišení pořád nechápete, tak si buďte jistí, že po přečtení a propočítání tohoto e-booku už určitě budete. Vše je hezky vysvětleno, doplněno ilustracemi a spousty příkladů k procvičení."
Martina NýčováCA - certifikovaná účetní a učitelka účetnictví

Potřebujete pomoc?

Napište mi na radka@radkamojzisova.cz.

Jsme tu pro vás, ráda Vám pomohu.