Doučování z účta

Doučování on-line

Pro koho je určeno doučování z účta on-line?

  • Pro studenty středních ekonomických škol
    Pomáhám studentům středních ekonomických škol pochopit základy účetnictví, logiku celého systému, když se ztratili během studia. Řešíme konkrétní účetní případy, které dělají studentům často problémy.
  • Pro studenty vysokých škol, kteří mají povinně předmět účetnictví
    Jsem nápomocná také studentům vysokých škol, kteří mají s účetnictvím potíže, protože jej vidí poprvé, nemají základy nebo jim základy účetnictví unikly a nemohou sami do předmětu proniknout.

Pro koho NENÍ určeno doučování z účta on-line?

  • Pro profesionální účetní
    Nejsem auditorkou ani daňovou poradkyní. Neposkytuji konzultace pro profesionální účetní. Doučování je určeno pouze pro studenty.
  • Pro toho, kdo se nechce učit
    Udělám maximum, abyste účetnictví pochopili, abyste mohli logicky účtovat, abyste svůj problém vyřešili. Ale přesto je potřeba procvičovat a příklady si účtovat. Tato část už je na Vás.
"Doučování předčilo moje očekávání. Účetnictví mi není moc blízké a dost se v něm ztrácím, ale potřebovala jsem to pochopit, už jen kvůli maturitě. Každá hodina s Vámi byla srozumitelná a vždy jsem si z toho hodně odnesla. Moc se mi líbilo, jak hodinu vedete a obdivuji Vaši trpělivost. Doučování mi ukázalo, že účetnictví není taková nuda, když člověk začne chápat ty spojitosti. Pokud se někdy s účetnictvím setkám a nebudu si s něčím jistá, určitě se na Vás znovu obrátím. Děkuji."
Lucie Vodičkovástudentka OA
Doučování bylo pro mě velikým přínosem. Z hodin ve škole jsem si moc neodnesla, ale z našich sezení jsem se posunula o kus dál! Na schůzkách mi byly předány různé slovní pomůcky pro zapamatování jednotlivých úkonů, které mi už nikdo z hlavy nevyžene. Líbil se mi styl vedení hodin. Kdyby byly všichni vyučující na školách jako vy, rozhodně by nebylo účetnictví takovým strašákem. Děkuji za Vaši trpělivost a ochotu se mi věnovat pokaždé, co jsem potřebovala.
Veronika Vackovástudentka VŠ

Jak doučování on-line probíhá?

  • Kontaktujme se
    Jestliže máte zájem o doučování, kontaktujte mě na můj e-mail: radka@radkamojzisova.cz. Ozvu se Vám a dohodneme si čas, kdy bude konzultace probíhat. Napište mi, co Vás trápí, s čím byste potřebovali pomoci, můžete poslat i nějaké konkrétní příklady k řešení.
  • Setkáme se v on-line učebně
    Po dohodě a zaslání podkladů (potřebuji si materiály k doučování předem připravit) Vám pošlu 15 minut před dohodnutým časem na Váš e-mail link - přes tlačítko se přihlásíte. Musíte mí zapojený mikrofon a kameru, abychom se hezky viděli a slyšeli. Připravte si něco na poznámky.
  • Po skončení konzultace
    Zašlu Vám poznámky z konzultace na Váš e-mail v pdf formátu. Vy na oplátku navštívíte tuto stránku a objednáte si konzultaci na počet minut, který jsme spolu strávili. Poté už jen částku uhradíte.
  • Cena za doučování
    300 Kč za 60 minut. Do ceny se zahrnuje každá započatá půlhodina.